Kunst als Kracht: editie Turnhout

Oud Wijzer komt naar Turnhout met Kunst als Kracht, het creatief hersteltraject bij kanker. In het atelier van Jenny Van Gimst ga je aan de slag, steeds met lotgenoten en onder het toeziend oog van een professionele kunstenaar. Ervaring is niet nodig, de sessies zijn ook geschikt voor mensen die nog nooit hebben getekend of gekunst. Of voor mensen die denken dat ze niet kunnen tekenen. De kracht van kunst kan helen. Kom erbij en ga mee aan de slag!

Overtuigd? Klik hier om in te schrijven!

Keep reading →

Kunst als Kracht in beeld

De lente-editie van Kunst als Kracht ligt al even achter ons. Dit traject werd begeleid door kunstenaar Bert Lezy die tijdens de sessies honderden foto’s nam en talloze korte filmpjes maakte. Deze werden in een filmpje van 10 minuten samengebracht om het verhaal te vertellen van deze 7 weken. Verwacht kunstwerken en daar-aan-werken, het verhaal van …

Expo Kunst als Kracht lente 2017

De eerste Kunst als Kracht van 2017 zit erop. Om op een fijne manier het traject af te ronden, stellen Corine, Frieda, Moniek en Veronique graag hun werken tentoon.

Afspraak op maandag 29 mei tussen 15:00 en 19:00 in ’t Werkhuys (Zegelstraat 13 in Borgerhout).

Graag een seintje op expo@oudwijzer.be of via 03/218.46.00.

>> Meer weten over Kunst als Kracht? Klik dan even door naar deze pagina!

Oud Wijzer op de Levensloop Edegem!

<img class="aligncenter" src="https://i2 achat viagra pas cher.wp.com/www.levensloop.be/sites/default/files/styles/redesign_relay_image/public/i/3eind_mg_0283.jpg?resize=640%2C208″ data-recalc-dims=”1″ />

Op 8 en 9 oktober organiseert de Stichting tegen Kanker de jaarlijkse Levensloop in Edegem. Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Gedurende 24u komt iedereen samen om:

  • mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, te vieren en in de bloemetjes te zetten;
  • mensen te herinneren die aan kanker overleden zijn;
  • als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

Gedurende 24 uur zijn er dan ook teams die gezamelijk lopen en zo geld inzamelen

Oud Wijzer zal aanwezig zijn op de Levensloop Edegem! Wij staan met een standje in de vechtersruimte en daarnaast organiseren we op zondag een mini-Kunst als Kracht met Frederick van Dijck. Interesse? Laat je dan nu registreren als Vechter op de website van de Levensloop Edegem.

De Stichting tegen Kanker ondersteunt Oud Wijzer bij het organiseren van Kunst als Kracht.

Meer weten over Kunst als Kracht? Klik dan even hier door.

Kunst als Kracht II – herfst 2016

WEBSITE BREIN2Oud Wijzer organiseert in november en december een tweede editie van Kunst als Kracht, een creatief hersteltraject na kanker. Samen met kunstenaar Frederick Van Dyck en lotgenoten maak je onbezorgd een kunstwerk. Ervaring is zeker geen vereiste, de sessies zijn ook geschikt voor mensen die nog nooit hebben getekend of gekunst. De kracht van kunst kan helen. Kom erbij en ga mee aan de slag!

Overtuigd? Klik hier om in te schrijven!

Keep reading →